CBS Reveals 2022 Fall Premiere Dates for Survivor, The Amazing Race

Jeff Probst Survivor
(L-R): Jeff Probst. Photo: Robert Voets/CBS Entertainment 

CBS announces the premiere dates for its 2022-2023 fall season that begins Monday, Sept. 19. The network will roll out launches of four new shows and 18 returning series over a few weeks.

Notably, the new romance adventure competition The Real Love Boat will now air at 9:00 PM on Wednesdays, leading into The Amazing Race in its new time period at 10:00 PM.  The Amazing Race and a Survivor special two hour episode premiere on Wednesday September 21.

The following week, Survivor and The Amazing Race air 90 minute episodes. Then, on Wednesday October 5, the two series revert to their regular 1 hour episode and time periods as The Real Love Boat premieres at 9 pm.

CBS Fall 2022 Primetime Premiere Dates

SATURDAY, SEPT. 17

10:00-11:00 PM – 48 HOURS (35th season premiere)

SUNDAY, SEPT. 18

(Football Doubleheader)*

7:30-8:30 PM – 60 MINUTES (55th season premiere)

MONDAY, SEPT. 19

8:00-8:30 PM – THE NEIGHBORHOOD (fifth season premiere)
8:30-9:00 PM – BOB ? ABISHOLA (fourth season premiere)
9:00-10:00 PM – NCIS (20th season premiere)
10:00-11:00 PM – NCIS: HAWAI’I (second season premiere)

TUESDAY, SEPT. 20

8:00-9:00 PM – FBI (fifth season premiere)
9:00-10:00 PM – FBI: INTERNATIONAL (second season premiere)
10:00-11:00 PM – FBI: MOST WANTED (fourth season premiere)

WEDNESDAY, SEPT. 21

8:00-10:00 PM – SURVIVOR (two-hour 43rd season premiere)
10:00-11:00 PM – THE AMAZING RACE (34th season premiere, NTP)

SUNDAY, SEPT. 25

8:00-10:00 PM – BIG BROTHER (24th season finale)

WEDNESDAY, SEPT. 28

8:00-9:30 PM – SURVIVOR (90-minute episode)
9:30-11:00 PM – THE AMAZING RACE (90-minute episode)

THURSDAY, SEPT. 29

8:00-8:30 PM – YOUNG SHELDON (sixth season premiere)
8:30-9:00 PM – GHOSTS (second season premiere, NTP)
9:00-10:00 PM – SO HELP ME TODD (SERIES DEBUT)
10:00-11:00 PM – CSI: VEGAS (second season premiere, NTP)

SUNDAY, OCT. 2

(Football Doubleheader)*

7:30-8:30 PM – 60 MINUTES
8:30-9:30 PM – THE EQUALIZER (third season premiere)
9:30-10:30 PM – EAST NEW YORK (SERIES DEBUT)

WEDNESDAY, OCT. 5

8:00-9:00 PM – SURVIVOR (RTP)
9:00-10:00 PM – THE REAL LOVE BOAT (SERIES DEBUT, NTP)
10:00-11:00 PM – THE AMAZING RACE

FRIDAY, OCT. 7

8:00-9:00 PM – S.W.A.T. (sixth season premiere, NTP)
9:00-10:00 PM – FIRE COUNTRY (SERIES DEBUT)
10:00-11:00 PM – BLUE BLOODS (13th season premiere)

SUNDAY, OCT. 9

7:00-8:00 PM – 60 MINUTES
8:00-9:00 PM – THE EQUALIZER (RTP)
9:00-10:00 PM – EAST NEW YORK (RTP)
10:00-11:00 PM – NCIS: LOS ANGELES (14th season premiere, NTP)

NTP – New Time Period; RTP – Regular Time Period

About mj santilli 33207 Articles
Founder and editor of mjsbigblog.com, home of the awesomest fan community on the net. I love cheesy singing shows of all kinds, whether reality or scripted. I adore American Idol, but also love The Voice, Glee, X Factor and more!